HOROSCOPUL ANULUI 2019

Distribuie pe:

În opinia astrologica.ro, anul 2019 va fi unul în care oamenii, indiferent de zodia în care s-au născut, au parte de o putere mentală extraordinară și de multă încredere în sine. Aceste avantaje imense ne vor ajuta să simțim din plin energia pozitivă a astrelor, să depășim cu succes obstacolele apărute și să rezolvăm problemele complicate din trecut.

BERBEC - Persoanele născute sub acest semn zodiacal de foc, cu siguranță nu se vor plictisi. Încă de la începutul lui 2019, Berbecii vor simți dorința de a se lupta pentru propriul noroc și pentru propriile convingeri, iar dacă simt că sunt trași înapoi devin neliniștiți. În carieră, te vei afla deasupra tuturor, întrucât sârguința și persistența ta nu vor trece neobservate. În ceea ce privește relațiile afective, acestea vor fi armonioase, cu multe evenimente importante în familie. În vară, Berbecii vor simți din plin atenția sexului opus, fiind o perioadă cu o mulțime de experiențe: aventuri și pasiune pentru persoanele singure și legături foarte puternice pentru cupluri. Relațiile de familie vor fi relaxante și pașnice, iar cei singuri au mari șanse să își întâlnească sufletul pereche, în condițiile în care sănătatea, banii și cariera sunt la cote maxime.

TAUR - Chiar dacă Taurii sunt de obicei orientați spre lucrurile materiale, ei sunt totuși oameni curioși, tânjind după experiențe noi și fiind capabili să simtă emoțiile la un nivel foarte profund. Anul 2019 va fi orientat către partea personală a vieții lor, dar nu își vor neglija nici cariera, având o dorință imensă pentru informare și cunoaștere, pentru experimentarea unor lucruri noi. Taurul se poate aștepta la o perioadă bazată pe intelect, evaluând evenimentele trecute și dezvoltarea personală. Sunt posibile unele neînțelegeri minore în familie, care se rezolvă simplu, vorbind deschis cu partenerului despre orice problemă apărută. Energia fizică de care dispun ar putea să îi îndemne pe Tauri să își depășească limitele, situație în care riscă probleme de sănătate. Calmul și răbdarea, susținerea și înțelegerea din partea partenerul sunt atuuri care îi mențin în siguranță.

GEMENI - Anul 2019 va fi unul foarte pozitiv pentru Gemeni. Aceștia vor prospera, atât în viața personală, cât și în viața profesională, însă vor trebui să își merite succesul. Cu marea lor dorință de a descoperi și de a învăța, cu abilitățile excelente de comunicare și cu simțul umorului de care dispun, Gemenii vor lupta lejer cu tot ceea ce le rezervă viața. O mare importanță o vor acorda relațiilor din jurul lor, acestea devenind armonioase și prietenoase. Pentru că se vor comporta într-o manieră plăcută, ba chiar fermecătore și la locul de muncă, Gemenii vor obține multe avantaje, printre care și o mărire de salariu. În primăvară, va exista o oportunitate unică în viața lor, care va aduce multe avantaje, dar și unele dezavantaje. Prin urmare, Gemenii vor trebui să ia o decizie dificilă, punând în balanță cu exactitate toate argumentele pro și contra, fără să grăbească lucrurile, și totul va fi bine.

RAC - Persoanele născute sub acest semn zodiacal de aer sunt foarte sensibile, au o imaginație bogată, dar și o responsabilitate și dăruire pentru semeni. Prin urmare, și în anul 2019 evenimentele din viața lor se vor desfășura frecvent în jurul relațiilor. Sentimentele acestora vor fi intense, vor fi atrași de lucruri interzise și, dacă nu se controlează, pot ajunge la infidelitate, fapt ce le va da viața peste cap. De asemenea, un moment de neatenție este suficient pentru a pierde o informație importantă sau pentru a face o greșeală, de aceea nu trebuie să își piardă concentrarea, mai ales la locul de muncă, din cauza evenimentelor din viața personală. Energia de care dispun îi va încuraja să ia măsuri și să construiască valori cu care se vor putea mândri ulterior. Dacă se află într-o relație pe termen lung, pot trece la următorul nivel cu partenerul. Unii membri ai familiei ar putea avea nevoie de ajutor, iar Racii trebuie să îi sprijine și să nu le înșele încrederea.

LEU - Pe Lei îi așteaptă numeroase evenimente, atât în viața personală, cât și în cea profesională, în care își pot folosi constructiv toate calitățile de care dispun și, în special, predestinarea de a-i conduce pe alții. Ei sunt încrezători, curajoși și deschiși la conversații, dar uneori sunt lipsiți de tact. Leul va avea capacitatea de a convinge pe oricine în diferite situații inconfortabile, de aceea trebuie să își folosească această influență în carieră, pentru a-și atinge scopul cu efort puțin. O mare parte din an va fi rezervată de către Lei iubirii și vieții personale, aspecte pe care le-au cam neglijat în ultima perioadă. Astrele arată că sufletul pereche se află aproape. Persoanele singure se pot aștepta la distracție și nopți lungi pline de flirt și pasiune. Totuși, vor simți o mare responsabilitate în relații, iar abordarea lor va fi mai mult profesionistă decât impulsivă. Acest lucru va fi extrem de răsplătit, mai ales în relațiile pe termen lung.

FECIOARĂ - Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte raționali. Iubesc ordinea și regulile, astfel încât aceștia pot fi profesioniști și exacți în tot ceea ce fac. Fecioarele se pot aștepta în anul 2019 la evenimente interesante, mai ales în viața personală, care a stagnat un pic în anul precedent. Datorită calităților lor, aceste persoane vor avea succes în carieră chiar de la începutul anului 2019, când vor ieși în evidență cu o acțiune rapidă, dar și cu potențialul de lider. Ritmul vieții devine mai rapid, perioada fiind benefică pentru relațiile de lungă durată, în care Fecioarele iau inițiativa și își manifestă entuziasmul față de partener. Totuși, trebuie să separe munca de viața personală, pentru a ajunge la o stare armonioasă. Pentru perioadele reci, Fecioarele ar trebui să aibă grijă și de sănătatea lor și să ia măsuri preventive, fiind mai sensibile la răceli.

BALANȚĂ - Spre deosebire de anul precedent, când te-ai bucurat de pace, anul 2019 va fi plin de evenimente. Vei avea parte de experiențe pozitive și negative, însă datorită calităților persoanele poți lupta împotriva oricăror capcane. Balanțele sunt renumite pentru darul lor artistic, dar sunt și oameni inteligenți, cinsiți și sinceri. În primul rând, vei avea parte de o oportunitate în carieră, pe care va trebui să o accepți imediat, altfel o vei pierde. Acest lucru va însemna probabil să muncești suplimentar, dar rezultatul va fi unul satisfăcător. În plan sentimental, sunt favorizate relațiile de lungă durată, întrucât tu și partenerul tău ați ajuns pe aceeași lungime de undă, astfel încât orice propunere va fi înțeleasă. Atenție la lunile de vară, când o persoană necinstită încearcă să îți facă rău. De data aceasta, nu te poți baza pe ajutorul altora, ci trebuie să te lupți cu situația de unul singur, pentru că numai în acest fel poți să înveți și să evoluezi.

SCORPION - Cei născuți sub această zodie de apă sunt mari războinici, cu o voință puternică. Personalitatea lor empatică și grijulie le dă un avantaj imens în domeniul relațiilor interpersonale. Potrivit astrelor, anul 2019 va fi foarte energic și pozitiv, cu depășirea obstacolelor fără prea mare efort. În carieră, Scorpionul va avea ocazia să arate cât este de capabil și va deveni aproape indispensabil pentru superiori, ceea ce atrage și beneficii financiare însemnate. În plan afectiv, va avea tendința de a se rupe de realitate, pentru a se refugia în propriile gânduri și fantezii, propriile sentimente devenind mai importante decât gândirea rațională. Persoanele singure își vor găsi, din întâmplare, partenerul ideal, alături de care vor pune bazele unei familii solide, iar persoanele căsătorite se vor bucura de sprijinul întregii familii, indiferent de deciziile pe care le iau.

SĂGETĂTOR - Săgetătorii sunt adesea ambițioși și încrezători în forțele proprii, iar optimismul și personalitatea lor calmă îi ajută să facă față chiar și celor mai dificile situații. Anul 2019 va fi pentru ei unul de succes, nu doar în carieră, ci și în viața personală. Datorită energiei pozitive, nu vor duce lipsă de idei interesante, pe care nu le este frică să le împărtășească tuturor, colegi și șefi, având abilități oratorii excelente, vocabular bogat și încredere în sine. În relații, Săgetătorul dispune de simțuri dezvoltate, dar și de bunătate și curtoazie. Relațiile de lungă durată vor evolua, iar cele nou-formate vor merge bine, vor fi foarte puternice și pot dura toată viața. Din punctul de vedere al sănătății, Săgetătorii nu au probleme, însă trebuie să fie atenți la unele leziuni sau accidente minore.

CAPRICORN - Anul 2019 va aduce o perioadă stabilă și pozitivă pentru Capricorn. Persoanele născute sub această zodie au o viziune foarte realistă și materială asupra lumii, sunt persistente, au responsabilitatea și atenția sporită. Chiar de la începutul noului an, vei fi însoțit de o energie pozitivă în domeniul carierei și al afacerilor. Nu vei duce lipsă de tact și de organizare, iar oamenii din jur te consideră un model și te urmează, astfel încât succesul financiar îți este asigurat. În prima parte a anului, sentimentele vor sta deoparte, de aceea celor care nu se află deja într-o relație le va fi foarte greu să cunoască parteneri noi, însă relațiile pe termen lung rămân stabile. Spre sfârșitul anului, va apărea o șansă unică în ceea ce privește cariera, iar dacă te decizi să acționezi va trebui să depui ceva efort. Totuși, trebuie să ai grijă să nu te stresezi prea mult, deoarece acest fapt ar avea un impact negativ asupra sănătății tale, care, altfel, este bună pe parcursul întregului an.

VĂRSĂTOR - Pentru Vărsător, anul 2019 va fi unul foarte pozitiv, mai ales în viața personală, dar și în carieră se anunță o situație prosperă și stabilă. Te afli într-o perioadă plină de descoperiri și experiențe noi și vei fi atras de oameni care au aceleași intenții. Obstacolele care îți vor sta în cale vor fi depășite cu zâmbetul pe buze. Ești foarte flexibil și expeditiv, lucru care poate fi folosit mai ales în relații. Sentimentele tale vor fi mai intense, iar dacă ești singur ai șansa să întâlnești pe cineva care simte la fel, astfel încât vor exista scântei de iubire între voi, care anunță un parteneriat afectiv pe termen lung. Vărsătorii aflați într-o relație își vor redescoperi sentimentele, dând un nou impuls vieții în doi. În plus, își vor răsfăța partenerul, așa cum nu au mai făcut-o demult. De atenția Vărsătorilor, se vor bucura și rudele mai îndepărtate, acestea fiind uimite și bucuroase de întorsătura pe care o iau lucrurile în privința lor. Cu sănătatea nu sunt probleme, însă din cauza grabei și a neatenției, Vărsătorii se pot accidenta, mai cu seamă la activitățile desfășurate în casă.

PEȘTI - Cei născuți sub zodia Peștilor vor avea un an 2019 pozitiv și plin de acțiune. Personalitatea lor este de obicei sensibilă, empatică și prietenoasă, adesea tinzând să trăiască într-o lume fantastică și să uite de realitate. În acest an, ai șansa de a le arăta superiorilor tăi că ești un angajat model, iar dacă depui și ceva efort vei fi răsplătit cu o avansare, o creștere de salariu sau prime consistente. În prima parte a anului, lucrurile în viața ta se vor desfășura într-un ritm alert, ceea ce te va bucura mult, însă va trebui să îți stabilești prioritățile, altfel vei obosi și nu vei putea oferi suficientă energie relațiilor interpersonale, aflate și ele la cote înalte. Însă Peștii trebuie să fie atenți la gelozia excesivă și la comportamentul posesiv față de partenerul lor, încercând să elimine sentimentele negative prin sport. Oricum, partenerul îi susține și nu le dă motive de suspiciune. 

Lasă un comentariu