Halep depinde doar de ea pentru calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor!

Distribuie pe:

Simona Halep a suferit o înfrângere usturătoare în partida cu Caroline Wozniacki, în al doilea meci din faza grupelor de la Turneul Campioanelor, însă este în continuare într-o poziție bună pentru calificarea în semifinale. Simona Halep - Caroline Wozniacki 0-6, 2-6. Astăzi, 27octombrie, partida Caroline Wozniacki - Caroline Garcia va fi prima a zilei și se va disputa după ora 11:00, fiind urmată de meciul Simona Halep - Elina Svitolina, nu înainte de ora 14:30. Astfel, constănțeanca va ști exact de ce rezultat are nevoie pentru calificare.

Victorie = calificare. Înfrângerea nu înseamnă eliminare sigură

Caroline Garcia s-a impus în meciul cu Svitolina, în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 7-5, iar faptul că sportiva din Franța a pierdut un set înseamnă că Halep depinde doar de ea. Constănțeanca va obține cu siguranță biletele pentru faza următoare a competiției dacă va câștiga meciul cu Elina Svitolina, programat să se dispute vineri, 27 octombrie.

Calcule pentru calificare, conform WTA

Wozniacki e calificată în semifinale. Daneza mai poate pierde primul loc în grupă doar dacă pierde meciul cu Garcia, iar Svitolina o învinge pe Halep. Simona va ocupa sigur locul 2 în grupă dacă își câștigă meciul. Halep poate ocupa locul doi în grupă și dacă pierde în trei seturi cu Svitolina, iar Wozniacki o învinge pe Garcia. În cazul în care Halep câștigă în trei seturi, iar Garcia o învinge în două seturi pe Wozniacki, atunci se va face un clasament în trei, cele trei sportive având câte două victorii. Wozniacki ar câștiga grupa (setaveraj 4-2), iar ulterior Halep și Garcia ar fi departajate de criteriul meciului direct, unde Halep ar avea câștig de cauză. Garcia câștigă grupa dacă o învinge pe Wozniacki, iar Svitolina trece de Halep. Caz în care Woziacki va ocupa locul doi. Svitolina se poate califica doar dacă o învinge pe Halep în două seturi, iar Wozniacki o învinge pe Garcia.

Lasă un comentariu