Azi, la Târgu-Mureș, „DESCULȚ ÎN IARBĂ - PÂNĂ LA RĂSĂRIT"

Distribuie pe:

Sub acest generic, azi, 22 iulie, Târgu-Mureșul va găzdui o serie de evenimente menite a răspunde nevoii cetățenilor de a se relaxa într-un mediu inedit, de a evada, pentru câteva ore, din monotonia vieții cotidiene și de a nu uita, măcar pentru o zi… „să danseze desculți în iarbă".

Manifestarea va avea loc pe strada Plutelor nr. 24 - „The Island Mures" - accesul făcându-se cu bacul (capacitate: 20 de persoane / tură). Costul unui bilet de intrare este de 15 lei, iar pentru copiii cu vârsta până la 14 ani accesul este gratuit.

Evenimentul cuprinde două activități principale: „Blind Book" (participanții vor veni cu o carte, pe care o vor dărui în schimbul unei cărți noi, volumele strânse fiind donate orfelinatelor) și Junior Chamber International (JCI), ce are ca scop recunoașterea tinerilor (18 - 40 de ani) care excelează în domeniile lor de activitate și determină schimbări pozitive în rândul comunității.

Deschiderea evenimentului are loc la ora 11, DJ pe întreaga perioadă fiind Sorin Lupașcu. La ora 16.30, la secțiunea „Debut tinere talente" vor evolua Sorana Măgăraș feat Stelian & Dragoș Colceriu Accoustic Session, iar la ora 19.30 este programat un concert susținut de Ada Milea și Anca Hanu.

Programul continuă cu aprinderea ghirlandelor luminoase, pe fond muzical de Frank Sinatra, Henry Mancini, Louis Armstong ș.a., iar la ora 22 va fi proiectat filmul artistic „Splendoare în iarbă" (producție 1961, avându-i în rolurile principale pe Natalie Wood și Warren Beatty).

La miezul nopții, un „party pe vinil" cu DJ Tovarășu' Sorin Lupașcu va încheia manifestarea, ai cărei parteneri sunt: BMW XCARS, Maurer Imobiliare, Alpha Bank, Diverta, Hotel Grand, Zile și Nopți, Out in Mureș, IQOS, ESTIEM, Decathlon, Reea.

 

Lasă un comentariu