„CAVALERII" APOCALIPSEI (XII) România: uciderea trupurilor

Distribuie pe:

„Ceea ce ne trebuie înainte de toate este să ne curăţim de doctorii care ne ucid cu bună ştiinţă şi de moaşele care sugrumă copilul în propriul scutec". (academician D. Zamfirescu)

Numai o ţară condamnată la „masă verde", de către o conjuraţie internaţională, poate să fie în situaţia de astăzi a României mioritice, considerată cândva „grânarul Europei", de a avea poporul cel mai bolnav de pe Bătrânul Continent. Curios este că nu s-a ajuns aici prin războaie clasice, cu tancuri şi avioane, ci prin armamentul spiritual al războiului nevăzut, cu nişte „dinamite" purtând avizul unor organizaţii şi instituţii globaliste care, „îngrijorate" de sănătatea şi ponderea noastră numerică, s-au gândit că ar fi necesar să „trateze" omenirea în aşa fel încât să mai reducă drastic dintre noi. Aşa s-a ajuns ca în unele spitale străine să se practice „omorârea bolnavilor din milă", prin eutanasierea bătrânilor şi chiar a copiilor, fără să se mai ţină cont că este păcat să grăbeşti moartea cuiva, să lipseşti de nădejde un muribund şi, în definitiv, să îi implici pe medici într-o „crimă legală" cu accent sinucigaş (se ignoră că unii din cei aflaţi în moarte cerebrală se trezesc chiar şi după ani de suferinţă, că rombenfalita poate imita semnele morţii cerebrale timp de 15 zile, că unele femei au şi născut - prin cezariană - după ce au fost asistate respirator şi nutritiv etc). Cu o astfel de „milă", care aduce moartea, sunt „rezolvaţi" nu doar eutanasiaţii (decedează anual în Olanda 5.000 de oameni, iar în Belgia 1.000), ci şi noi, din „spitalul" cel mare, hrăniţi (?!) din supermarketuri, de unde ne grăbim să cumpărăm alimente modificate genetic având E-uri cancerigene. Bunăoară, aş vrea să invoc modul absolut straniu, ca să nu zic altfel, prin care Guvernul României, pe considerentul mincinos că poporul român este tiroidian (erau atunci 8.543 de bolnavi), a obligat poporul - caz unic în lume - să consume sare iodată! Apoi, deşi guvernanţii au fost avertizaţi că măsura luată va creşte numărul cazurilor de cancer, ajungând după 4 ani la dublarea afecţiunilor cancerigene şi la creşterea de 5-6 ori a hipotiroidei, Guvernul României a luat incredibila hotărâre de a se dubla aproape concentraţia de iod în sare, o măsură care este în vigoare şi astăzi! Deocamdată putem respira uşuraţi, deoarece Guvernul nu a luat şi măsura introducerii fierului în pâine, deşi fusese „atenţionat" că suntem un popor… anemic!

Din acest război contra vieţii, a distrugerii fibrei noastre naţionale, face parte şi campania mediatică agresivă ca femeile tinere să se vaccineze contra cancerului de col uterin. Era cât pe ce ca un mare medic să fie sancţionat de Colegiul Medicilor, lucru interzis de Codurile deontologice, pentru „îndrăzneala" acestuia de a spune la TV că, în condiţiile în care dintre femeile cu HPV doar 0,16% au şi cancer de col uterin, statisticile cercetătorilor americani demonstrează că 70% dintre femeile cu cancer de col uterin se infectează cu HPV (se corecta, deci, o confuzie medicală: nu HPV generează cancerul, ci cancerul apărut se infectează cu HPV)! Aşadar, după cum se observă, nu se cruţă niciun efort, la nivel oficial şi mediatic, ca tot mai mulţi dintre noi să fim atraşi în „capcana morţii" prin incitări publice la avort, cercetare pe embrion, eutanasie, noţiunea de moarte cerebrală, alimente modificate genetic, cercetare nedeontologică pe subiecţi umani, medicamente şi aditivi alimentari care induc reacţii adverse periculoase etc. Soluţia ar fi, până nu este prea târziu, ca intelectualii adevăraţi să ia atitudine împotriva tuturor fărădelegilor la care suntem supuşi sistematic, să atragă atenţia forurilor de resort şi, stând curajos în faţa acestui holocaust antiromânesc, să întoarcă poporul la harul mântuitor al Icoanei, la viaţa veşnică pregustată în Biserica Ortodoxă. Din nefericire, însă, acestora li se „taie" microfoanele când vor să rostească adevărul la TV, fiindcă mass-media vândută preferă să tragă sforile „corectitudinii politice" şi să evidenţieze falşi intelectuali aflaţi în solda O.N.G.-urilor finanţate din exteriorul României. S-a descoperit de exemplu că, în 2006, încercarea de eliminare a icoanelor din şcoli a pornit de la un O.N.G., arondat organizaţiei londoneze IHEU (afiliată la O.N.U. şi U.N.I.C.E.F.), ale cărei principii „umaniste" sunt: o nouă religie; secularizarea planetară conform cu „corectitudinea politică"; excluderea creştinilor din cetatea globală pe motiv că îi deprimă mărturia existenţei iadului etc.

Specii de acest gen de „intelectuali" niciodată nu vor fi văzuţi, stimaţi cititori, că fac lobby pe lângă instituţiile Statului să oprească flagelul cancerului pulmonar prin propunerea interzicerii fumatului (dacă cei 4,5 milioane de fumători ar dona 2 euro/zi, s-ar construi două spitale moderne), să elimine efectele cancerigene prin propunerea interzicerii mezelurilor ce conţin săruri nitrice (în România se consumă cu 23% mai multe mezeluri decât media europeană), să pledeze pentru viaţă prin susţinerea eliminării pilulelor contraceptive şi pruncuciderii în pântecele mamelor, să condamne nocivitatea drogului electronic (net, telefoane mobile etc), să critice acordarea de distincţii internaţionale pentru invenţii care contribuie la moartea a milioane de embrioni umani (cum a fost cazul, în 2010, cu laureatul Premiului Nobel pentru „fertilizarea in vitro") etc! Nu, nimic din toate acestea nu vor face oengiştii, nişte amărâţi de lucrători pe ogorul lui Antihrist. În schimb, însă… Se opun din răsputeri Bisericii, cea care îi cheamă - pe toţi bolnavii cu trupul şi mintea ai ţării - să se salveze prin Spovedanie şi Împărtăşanie cu Trupul şi Sângele lui Hristos. Antiumanismul lor găseşte însă teren prielnic la principalul mijloc de smintire publică, mass-media, unde Sfânta Împărtăşanie este „prezentată" ca fiind un risc de infectare pe cale bucală cu hepatita B şi C. Că aşa ceva nu este posibil, având de-a face cu o minciună, o afirmă atât de clar prof. univ. dr. Pavel Chirilă: „Deci - medical vorbind - nu există riscul de a lua virusul la Împărtăşanie, iar duhovniceşte vorbind - nici atât, căci istoria Medicinei nu cunoaşte boli transmise prin linguriţa de la Împărtăşanie, nici chiar în timpul marilor epidemii din Evul Mediu". Persistă deci întrebarea: ascultă poporul român de o somitate în Medicină sau de nişte impostori perindaţi prin studiourile TV?

Lasă un comentariu