Azi şi mâine, la Târgu-Mureş, Festivalul European Oldtimer 2015

Distribuie pe:

Azi, sâmbătă, 5 septembrie, la ora 10, în Parcul Municipal din Târgu-Mureş are loc deschiderea oficială a Festivalului European Oldtimer 2015, eveniment la care şi-au anunţat participarea primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, şi viceprimarul Claudiu Maior.

Programul zilei cuprinde, printre altele: expoziţia de maşini în Parcul Municipal, parada maşinilor pe raza oraşului, expoziţie în parcarea de la Centrul Cultural „Mihai Eminescu", sesiune de fotografii retro, premierea maşinilor, concursuri-surpriză, gulaş şi bere pentru expozanţi. Seara, la 21.30 - Retro Disco DJ.

Duminică, 6 septembrie, manifestarea va continua cu expoziţia maşinilor la Parcul Municipal, între orele 11 şi 15, după care va avea loc o sesiune foto pentru spectatori. La 16.30, este programată o excursie cu maşini retro, la Cetatea medievală din Sighişoara.

Pe tot parcursul festivalului sunt amenajate un parc de distracţie pentru copii, o expoziţie de mini trenuleţe, alte standuri expoziţionale, spaţiu pentru maşini tunate, Clubul Mercedes Benz. Amatorii de maşini retro vor putea vizita târgul şi expoziţia de machete auto şi expoziţia de numere de înmatriculare şi vor putea cumpăra piese şi accesorii pentru maşini retro.

Lasă un comentariu