City'us a pierdut Cupa României

Distribuie pe:

Formația City'us Târgu-Mureș a fost învinsă în finala Cupei României din acest an, 2-5, de către Autobergamo Deva. Oboseala din semifinale și-a spus cuvântul, jucătorii noștri disputând un meci intens cu nici 24 de ore înainte, victoria cu 9-4 în fața gazdelor de la Od. Secuiesc. În jocul de ieri, Deva a fost echipa mai bună, văzându-se că obiectivul principal ale formației târgumureșene a fost de a evita accidentările și cartonașele roșii, în vederea meciului de marți cu Od. Secuiesc, partida a doua din finala campionatului. În semifinale, City'us a practicat un joc excelent, pe alocuri letal, spre supărarea fanilor locali, care s-au transformat în finală în susținători fervenți ai echipei din Deva. Ce mai schimbare de atitudine, după ani de zile în care unii jucători, deveniți componenți ai naționalei, erau crunt apostrofați. Felicitări galeriei harghitene, posesoare a unui bagaj complet de cuvinte și gesturi. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Csoma Alpar (7, 19), Gherman (12), Paulo Ferreira (17, 28), Nicușan (24), Nuno Miguel (25), Răducu (36, 37). În finală, City'us a început mult mai bine jocul, dar a ratat 2-3 ocazii clare de gol, la scorul de 0-0. Ocaziile s-au răzbunat, iar la prima șansă importantă a devenilor, aceștia au marcat. În repriza secundă, târgumureșenii au atacat, dar era clar că era una dintre acele zile în care mingea nu vrea să intre în poartă. Pentru City'us au înscris Gherman (30, din 6 metri) și Csoma Alpar (37). Felicitări formației din Deva pentru cucerirea trofeului.

Marți, 26 mai, de la ora 17.15, tot la Od. Secuiesc, City'us dispută un meci mult mai important pentru acest sezon. Partida a doua din finala Campionatului Național, victoria fiind absolut necesară pentru a duce jocul în disputa decisivă.

Tot ieri s-a disputat și finala Campionatului Național U19, City'us pierzând în fața celor de la Od. Secuiesc, scor 2-4. Golurile formației pregătite de Kovacs Janos au fost înscrise de Csala și Tamas.

Lasă un comentariu