City'us Târgu-Mureș, cu ambele echipe în sferturile de finală ale Cupei României!

Distribuie pe:

City'us Târgu-Mureș s-a calificat cu ambele formații în sferturile de finală ale Cupei României la futsal. Echipa secundă a învins, după prelungiri, pe Fortius Buzău, scor 8-5, iar prima formație a trecut cu 3-2 de CSMS Iași. Formația secundă și-a făcut meciul greu, după ce a condus la pauză cu 3-1. Oaspeții au revenit pe tabelă au egalat la 3, apoi la 4 și au dus meciul în prelungiri. Mai proaspeți, tinerii jucători pregătiți de Kovacs Janos s-au impus cu 8-5. Golurile au fost marcate de Dobai (2), Kusmodi (13, 31, 44, 49), Popa (15), A. Almășan (49) și Sălăghie (49). Au început jocul: Cătinean - Dobai, Kusmodi, A. Almășan, Togan. Au mai jucat: M. Almășan, Popa, Somodi, Sălăghie, Boroș, Pintican, Tamas.

„Deși în urmă cu o săptămână am obținut o victorie cu scor de 4-1 în fața echipei buzoiene, la acest joc aceștia au arătat o alta față și asta s-a văzut. Relaxarea echipei în repriza a doua, lipsa a trei jucători esențiali a făcut ca și la finalul timpului regulamentar scorul tabelei să fie egal, fiind nevoie de prelungiri. Mă bucur că în final noi am ieșit victorioși", a afirmat Kovacs Janos.

„Am început meciul foarte bine, dar pe fondul oboselii și al lipsei de concentrare am primit unele goluri care ne-au făcut greu finalul jolcului. Pentru mine a fost un meci frumos și trebuie să recunosc că îmi plac partidele tari, deoarece am șansa să dau totul în teren. A fost un meci aprins pentru că am primit câteva goluri, iar meciul a devenit mai strâns, însă până atunci noi am controlat confruntarea. Una peste alta, contează că ne-am calificat mai departe cu ambele echipe ale clubului, iar City`us demonstrează an de an că merită să fie acolo sus și să câștige anual câte un trofeu", a declarat Adrian Almășan, jucător al formației City`us 2 Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu