Protejăm natura, cumpărând un brad artificial

Distribuie pe:

Mai sunt aproximativ două săptămâni până la Crăciun, iar lumea în curând va începe căutarea unui brad pe care să-l împodobească. Ceea ce înseamnă că va fi o defrișare ilegală destul de mare de brazi, făcută de micii comercianți. Sunt destul de puțini cei care au acte pe brazii care se vând la colț de stradă.

Cei mai mulți dintre noi ne dorim un brad natural și nu artificial. Chiar dacă există și varianta bradului natural la ghiveci, aceștia nu sunt atât de înalți, prin urmare nu se vând atât de bine precum cei tăiați din păduri. Comercianții țin la preț, iar brazii care nu se vând vor fi aruncați, fiindcă nu toți își permit să aibă nu brad natural în casă, ei mulțumindu-se cu crenguțe de brad.

Frumos ar fi să încercăm cât mai mulți dintre noi să investim într-un brad artificial care nu este mai scump decât unul natural de dimensiuni medii, iar acesta se poate folosi și peste ani (folosind un spray de cameră cu miros de brad va semăna foarte bine cu unul natural). În acest fel protejăm natura, iar cei care se îmbogățesc de pe urma comerțului cu brazii tăiați ilegal ar fi descurajați.

Lasă un comentariu